Welkom op onze website

Welkom op de website van Zorgboerderij van der Wijst. Op deze pagina laten we u een kijkje nemen van de dagelijkse activiteiten op onze zorgboerderij.
Mocht u na uw bezoek nog vragen of opmerkingen hebben, stuur ons dan gerust een mailtje! U vindt de contactinformatie op de contactpagina.

Wanneer u interesse heeft in de dagbestedingsmogelijkheden, onze prachtige vergaderlocatie of het stallen van pony's of paarden, dan bent u van harte welkom!

John en Marga van der Wijst

Hoe is zorgboerderij van der Wijst georganiseerd?

John en Marga
John en Marga van der Wijst

De algemene leiding van de zorgboerderij is in handen van John en Marga van der Wijst. Naast de opvoeding van hun eigen kinderen hebben zij ervaring met opvang en verzorging van mensen met een (verstandelijke) beperking. Marga is sinds 1981 werkzaam als Z-verpleegkundige met mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en heeft in 1991 een agrarische opleiding voltooid. Zij is verantwoordelijk voor de begeleiding en zorgverlening op de boerderij, in samenwerking met andere gediplomeerde begeleiders.

John heeft een agrarische opleiding en heeft al meer dan twintig jaar ervaring als zelfstandig ondernemer. Hij is verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de werkzaamheden.

De zorgboerderij is al enkele jaren in het bezit van het keurmerk van het kwaliteitssysteem voor zorgboerderijen.